PLAY boy, play girl

сряда, 23 декември 2009 г.

WarPath (2006)

Обложка



## Коментар : Статус: 2006 год.
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Подобни игри: Quake 3 Arena, Quake 3 Team Arena, Unreal Tournament, Unreal Tournament 2003, Unreal Tournament 2004
Интерфейс: Английски (ENG)
Multiplayer: (16) LAN, Internet
От разработчиците на култовата серия Unreal!
WarPath-3D шутър,имащ всички шансове да стане световен хит номер 1,даващ възможност да се играе от лицето на една от трите раси,водещи непрестанна война за планетата Калади. Дълбоката сюжетна линия ще Ви кара не веднъж да минавате самостоятелните кампании на играта,а увлекателния и динамичен бой с футуристични оръжия ще стане любима част за любителите на игра в мрежа. Използвайте средствата за предвижване,изучете особеностите на всяко оръжие от обширния арсенал на трите раси и накрая,наслаждавайте се на една прекрасна картина при ниски системни изисквания ! За превъзходната графика гарантира UNREAL,а физическата система Havok придава на играта по-голяма интер-активност и зрелищност.
Действието на играта се развива в крайна галактика Едем,където не на живот,а на смърт се срещат трите раси. Всяка от тях иска да притежава този свят и у всяка раса има причина за това. Войната е неизбежна,войните от трите раси,могат да воюват не само с своите оръжия но и с всички видове на противниците си((Wolverine, Tyrant, Long Bow, Judge, Vanguard, Vibro Blade и EMAC — всички те,могат да се подобряват по време на играта),а също и да използват четирите вида наземен транспорт...

## Изисквания : Windows 98SE/2000/ME/XP; Pentium III 1.0 GHz;256Мб RAM; 64Мб DirectX 9-съвместима видео-карта.
## Допълнително : За стартирането: Не се инсталира.Разархивираш в папка с WINRAR or 7z (размер 1ГБ),кликваш на Warpath\System Warpath и играеш.