PLAY boy, play girl

сряда, 23 декември 2009 г.

Fifa 10 [Razor1911]

Обложка




## Производител : EA Sports
## Сайт на производителя : EA Sports
## Снимки от играта : Снимки

## Коментар : Новото издание на най-популярния футболен симулатор е вече факт. Станете част от невероятното ниво на контрол във FIFA 10, с което ще изживеете красивата игра така, както никога досега!!!
  • 360° дрибъл – първата истинска 360º система за дриблиране постигана във футболна игра ще ви даде прецизен контрол, с който умело да можете да използвате пространствата между защитниците, което до сега не бе възможно.
  • Сръчно дриблиране – усъвършенстваната технология за анимиране на движенията ще ви позволи да се изправите лице в лице със защитниците и да ги „финтирате” с прецизен дрибъл, точно както в истинската игра.
  • Свободна игра тяло в тяло – по-големият мащаб на дриблиране и новите сблъсъци между играчите, с по-непредсказуеми и в същото време допълнени възможности за отнемане на топката ще направи битките между играчите още по-реалистични.
  • Подобрение в поведението на играчите – играчите ще са много по-схватливи с по-автентично поведение. Те сега ще пропускат пасове, които не са предназначени за тях, ще се пазят от шутирана от съотборник топка, ако блокират пътя й и ще се спускат по посока на шутове отправени от нападателите, за да защитават собствената врата.
  • Усъвършенствано позициониране – защитниците ще усвояват по-добре тяхната зона, като ще покриват рискови дупки оставени от техни съотборници. В атака играчите ще анализират пространството по-ефективно, преценявайки атака си, за да не изпадат в положение на засада.
  • По-точни пасове – играчите ще анализират по-прецизно разстоянието между тях и поемащия топката, с което по-лесно да преминават през защитниците.
  • Завладяващ футболен свят – режимът Manager ще ви въведе още по-дълбоко в света на футбола, с формации и отбори, определяни от важността на мачовете, седмични трансфери в реално време и трансфери, водещи до невероятни битки на пазара за футболисти.

    ## Системни изисквания :
    Минимални изисквания:
    OS: Windows XP (SP2) / Vista / 7
    Processor: 2.4 GHz single-core
    RAM: 512 MB (XP) / 1 GB (Vista)
    Video card: Geforce 6600 / Ati Radeon 9800 Pro
    VRAM: 128 MB
    HDD: 7 GB


    ## Инсталация :
    1. Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.
    2. Инсталирайте играта.
    3. Когато ви поиска сериен номер използвайте rzr-fa10.exe, намиращ се в папка Razor1911 на DVD-то или някой от следните номера:
    P6NN-23TC-N6W2-A2K6-1911
    F7MD-8VJU-V5B6-65N3-1911
    SZYY-DFNK-V5B0-L1C0-1911
    OP3T-TBWL-O1F1-C8C1-1911

    4. Копирайте съдържанието на папка Razor1911, намираща се на DVD-то, в инсталационната директория на играта.
    5. Играйте!


    Играта е тествана и работи!