PLAY boy, play girl

четвъртък, 27 юни 2013 г.

Andromeda5 (2013) (Beta)


XS Software

http://xs-software.com/

www.andromeda5.com

Андромеда 5 е Unity базирана безплатна 3D онлайн ролева игра (MMORPG), която може да се играе и в браузър, и е достъпна на няколко различни платформи като Microsoft Windows, Mac OS, а скоро и на iOS и други.
Вселената на Андромеда 5 позволява на всеки играч да изживее своята мечта на уважаван лидер на цяла фракция в открития космос и да срещне хиляди други играчи от цял свят, с някои от които ще се съюзи, а срещу други ще води ожесточени битки.
В началото, всеки играч поема контрола над малък боен кораб, който по-късно може да бъде ъпгрейдван или заменен от по-силен, и веднага започва приключението си в открития космос – изследвайки пейзажите на различните галактики, биейки се с много видове извънземни, изпълнявайки различни видове мисии, събирайки и синтезирайки все по-нови ресурси, както и основното – контактът му с героите на Андромеда 5 (NPC) и останалите играчи.
С напредването в играта, корабите стават все по-развити и силни, научават полезни и важни умения и се снабдяват с разнообразни предмети, така че всеки играч може сам да избере своя собствен път на развитие. Играчите могат да формират гилдии, което им дава достъп до общ чат, банка, както и задължения и привилегии спрямо останалите членове.
Играта предлага интересно развитие на персонажа, допълнителни PvP игри в арени или в открития космос, както и инстанции, в които няколко играча в екип могат да се опитат да победят уникални босове с различни способности и по-интересни награди. Основният геймплей е съсредоточен в последните 3 галактики, където играчите от срещуположните фракции се конкурират за контрола над специални Добивни станции, чрез които се снабдяват с най-ценния ресурс във вселената, и бележат своето име в Класацията.



OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/8
CPU: Intel / AMD Dual Core 2.2 GHz
Video: 512 MB
RAM: 512 MB
HDD: 500 MB



1. Сваляте торента и инсталирате *.exe файла
2. Регистрирате се на: www.andromeda5.com