PLAY boy, play girl

сряда, 3 февруари 2010 г.

The Sims 3: High-End Loft Stuff [ViTALiTY]

Обложка
# Коментар : Преобразете домовете на вашите симове в модерни, луксозни жилища с The Sims 3 High-End Loft Stuff. Подобрете начина на живот на вашите симове с изискано обзавеждане, задължителна електроника и дрехи по последна мода.
  • Добавете бляскав, модерен, вдъхновен от технологиите вид в спалнята, всекидневната, банята, офиса и кабинета на вашите симове.
  • Обновете гардероба на своите симове с нови облекла по последен писък на модата, шити по поръчка костюми и елегантни връхни дрехи.
  • Трансформирайте домовете на симовете си в модерни пространства с вдъхновени от настоящето мебели, еклектично изкуство и модерен дизайн.
  • Снабдете симовете си с качествени електронни уреди като високотехнологични, ултра тънки телевизори, системи за видео игри, стерео уредби и други.
  • Като специален подарък за десетгодишнината на играта, този пакет съдържа три предмета от The Sims и The Sims 2: вибриращо легло с форма на сърце, електрическа китара и аквариум.

    ## Системни изисквания :
    Минимални изисквания:
    OS: Windows XP / Vista
    Processor: 2.4 GHz
    RAM: 1 GB (XP) / 1.5 GB (Vista)
    HDD: 6.1 GB


    ## Инсталация :
    1. Инсталирайте The Sims 3 [Razor1911].
    2. Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.
    3. Инсталирайте експанжъна.
    4. Когато ви поиска сериен номер, използвайте:
    V677-YLAC-SCRM-E201-0VTY
    5. Копирайте съдържанието на папка ViTALiTY, намираща се на DVD-то, в installdir\Game\Bin, където installdir е инсталационната директория на играта.
    6. Играйте!