PLAY boy, play girl

понеделник, 23 септември 2013 г.

World of Warcraft: Cataclysm enGB 4.3.4 Installed


 Blizzard Entertainment - сайт на производителя
Докато вниманието на Ордата и Алианса е насочено срещу Краля Лич в Нортренд, древно зло се е спотайвало в Дийпхолм - царството на Земята в Равнината на елементалите. Скрит от враговете си в забравено убежище, поквареният дракон-аспект Детуинг, познат още като Нелтарион - Повелителя на Земята, чакал, възстановявайки се от раните, получени при последната му битка с Азерот и броейки времето до момента, в който ще може да потопи света в изпепеляващ огън. Скоро Детуинг Унищожителят ще се завърне в Азерот и неговото триумфално въздигане от Дийпхолм ще разкъса света, нанасяйки ужасна рана насред континентите. 
Докато Ордата и Алианса бързат към епицентъра на Катаклизма, кралствата в Азерот ще станат свидетели на мощни сеизмични промени, разпалването на война между елементите и възхода на необичайни герои, които ще въстанат, за да предпазят своя обезобразен и разрушен свят от тотално унищожение.
Две нови раси – впуснете се в приключението като една от двете нови раси – прокълнатите уоргени за Алианса или изобретателните гоблини с Ордата. 
Максимално ниво 85 – придобивайте нови способности, развивайте нови таланти и напредвайте в path системата, нов начин да подобрявате героя си. 
Преработени класически зони – познатите зони на оригиналните континенти Калимдор и Източните кралства са променени завинаги и са обновени със съдържание – от опустошените Лоши земи до безплодната Пустош, която сега е разделена на две. 
Нови зони за високи нива – изследвайте новите части от света, в това число Улдум, Грим Батол и великия потънал град Вашдж’ир на морското дъно. 
Повече рейд от всякога - наслаждавайте се на повече рейд съдържание отколкото в предишните допълнения, като можете да избирате по-предизвикателни съперници. 
Нови комбинации на раса и клас – изучавайте Азерот в ролята на gnome priest, blood elf warrior или с някоя от многото други, невъзможни досега комбинации на раса и клас. 
Напредък на Гилдиите – напредвайте като гилдия, за да печелите нива и постижения. 
Нови PvP зони и полесражения – поемайте PvP задачи и всекидневни мисии на остров Тол Барад – нова подобна на Уинтърграсп зона – и разпалете война на всички нови полесражения. 
Археология – овладейте новата второстепенна професия археология, за да намерите ценни артефакти и да спечелите уникални награди. 
Летящи маунтове в Азерот - изследвайте Калимдор и Източните кралства както никога досега! 


Минимални изисквания:
ОС: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7/Windows® 8 (Ъпдейтнат до последните Service Pack-ове)
Процесор: Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2
РАМ: 2 GB RAM (1 GB Windows XP)
Видео карта: NVIDIA® GeForce® 6800 or ATI™ Radeon™ X1600 Pro (256 MB)
Памет на диска: 25 GB
Резолюция: 1024 x 768 


За сървъра на Molten:
1. Свалете торента.
2. Стартирайте играта от WoW.exe.

За други сървъри:
1. Свалете торента.
2. Свалете коректния Launcher от сайта на сървъра, в който играете, и стартирайте играта от него.

World of Warcraft: Cataclysm Cinematic Trailer


Fall of the Lich King Ending