PLAY boy, play girl

четвъртък, 27 юни 2013 г.

Andromeda5 (2013) (Beta)


XS Software

http://xs-software.com/

www.andromeda5.com

Андромеда 5 е Unity базирана безплатна 3D онлайн ролева игра (MMORPG), която може да се играе и в браузър, и е достъпна на няколко различни платформи като Microsoft Windows, Mac OS, а скоро и на iOS и други.
Вселената на Андромеда 5 позволява на всеки играч да изживее своята мечта на уважаван лидер на цяла фракция в открития космос и да срещне хиляди други играчи от цял свят, с някои от които ще се съюзи, а срещу други ще води ожесточени битки.
В началото, всеки играч поема контрола над малък боен кораб, който по-късно може да бъде ъпгрейдван или заменен от по-силен, и веднага започва приключението си в открития космос – изследвайки пейзажите на различните галактики, биейки се с много видове извънземни, изпълнявайки различни видове мисии, събирайки и синтезирайки все по-нови ресурси, както и основното – контактът му с героите на Андромеда 5 (NPC) и останалите играчи.
С напредването в играта, корабите стават все по-развити и силни, научават полезни и важни умения и се снабдяват с разнообразни предмети, така че всеки играч може сам да избере своя собствен път на развитие. Играчите могат да формират гилдии, което им дава достъп до общ чат, банка, както и задължения и привилегии спрямо останалите членове.
Играта предлага интересно развитие на персонажа, допълнителни PvP игри в арени или в открития космос, както и инстанции, в които няколко играча в екип могат да се опитат да победят уникални босове с различни способности и по-интересни награди. Основният геймплей е съсредоточен в последните 3 галактики, където играчите от срещуположните фракции се конкурират за контрола над специални Добивни станции, чрез които се снабдяват с най-ценния ресурс във вселената, и бележат своето име в Класацията.



OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/8
CPU: Intel / AMD Dual Core 2.2 GHz
Video: 512 MB
RAM: 512 MB
HDD: 500 MB



1. Сваляте торента и инсталирате *.exe файла
2. Регистрирате се на: www.andromeda5.com

Super Mario Bros


  Nintendo
  Производител
  Снимки

  Newer is a full unofficial sequel to New Super Mario Bros. Wii, crafted over the span of 3 years by a team of devoted Nintendo fans. Playable legally on any homebrew-enabled Wii; no piracy or hardware mods needed.

  • 128 all-new levels on a gigantic world map
  • Remixed and original graphics, themes and music
  • The return of a classic Power-Up
  • New and old bosses and enemies
  • Fun with 1 to 4 players, just like the original game
    Nintendo Wii с флаш-мод или инсталиран мод Чип. Записвате .iso файла  с WBFS manager на харддиска или с Nero или най-добре ImgBurn на ДВД диск със скорост х4, стартирате с предпочитания от вас лоудър и играете. 
  • сряда, 26 юни 2013 г.

    Batman

      Eidos Interactive
    Производител
    Снимки 

    "Батман: Аркам Асайлъм", играчът влиза в ролята на Батман, когато доставя Жокера на Аркам Асайлъм. Там, затворниците подготвят капан и започва истинска битка. Играта е направена по оригиналния сценарий, написан от наградения с "Еми" Пол Дини.
    "Батман: Аркам Асайлъм" поставя играча в уникално, мрачно и вълнуващо приключение, което ще ви заведе в дълбините на "Аркам Асайлъм" - психиатричната болница за престъпници. Играчите ще се движат в сенките, ще всяват страх в своите врагове и ще се изправят пред Жокера и всичките престъпници на Готъм Сити. Ще имате на разположение почти всичките джаджи и способности на Батман.


    1. Unrar.
    2. Copy root folder to  /dev_hdd0/game/LUAN12345/GAMEZ/ folder on PS3 internal drive using jailbroken PS3, FTP program on PS3 side, and FTP program on PC side.
    3. Boot with backup manager (tested), or any other various backup loaders (not tested).
    4. Load and play after the prompts for the game data install.