PLAY boy, play girl

неделя, 21 февруари 2010 г.

ONLINE GAMES!!





Имаш ли магия? Провери...

сряда, 3 февруари 2010 г.

The Sims 3: High-End Loft Stuff [ViTALiTY]

Обложка
# Коментар : Преобразете домовете на вашите симове в модерни, луксозни жилища с The Sims 3 High-End Loft Stuff. Подобрете начина на живот на вашите симове с изискано обзавеждане, задължителна електроника и дрехи по последна мода.
  • Добавете бляскав, модерен, вдъхновен от технологиите вид в спалнята, всекидневната, банята, офиса и кабинета на вашите симове.
  • Обновете гардероба на своите симове с нови облекла по последен писък на модата, шити по поръчка костюми и елегантни връхни дрехи.
  • Трансформирайте домовете на симовете си в модерни пространства с вдъхновени от настоящето мебели, еклектично изкуство и модерен дизайн.
  • Снабдете симовете си с качествени електронни уреди като високотехнологични, ултра тънки телевизори, системи за видео игри, стерео уредби и други.
  • Като специален подарък за десетгодишнината на играта, този пакет съдържа три предмета от The Sims и The Sims 2: вибриращо легло с форма на сърце, електрическа китара и аквариум.

    ## Системни изисквания :
    Минимални изисквания:
    OS: Windows XP / Vista
    Processor: 2.4 GHz
    RAM: 1 GB (XP) / 1.5 GB (Vista)
    HDD: 6.1 GB


    ## Инсталация :
    1. Инсталирайте The Sims 3 [Razor1911].
    2. Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.
    3. Инсталирайте експанжъна.
    4. Когато ви поиска сериен номер, използвайте:
    V677-YLAC-SCRM-E201-0VTY
    5. Копирайте съдържанието на папка ViTALiTY, намираща се на DVD-то, в installdir\Game\Bin, където installdir е инсталационната директория на играта.
    6. Играйте!
  • Warcraft III Frozen Throne

    Обложка
    ## Изисквания :
    Intel Based Mac with OS X 10.4 or above.
    Internet Connetion for online play.

    ## Коментар : Това е портната версия на Warcraft III Frozen Throne за OSX конфигурирана за игра в Headoff GI PVPGN Battle.Net версия 1.21а, но също така може да играете и сингъл плейър както и кампаний.
    За повече информация прочетете инфото.
    Играта е тествана и работи на 10.5.8

    BlackThorne

    Обложка
    ## Коментар : Да се опише атмосферата в Blackthorne e трудна задача. В играта има немалко фентъзи, а злите герои са орки, каменни тролове и демони. Към магията обаче е прибавена и фантастична технология. А главният герой сякаш е излязъл от някой осемдесетарски екшън. Кайл Блекторн е мускулесто “момченце”, награбило голяма пушка. Орките също са вьоръжени с автоматични оръжия…

    Историята накратко е следната: Кайл е прокуден от родния си свят като дете. Баща му, кралят, е убит, а народът му – поробен. Докато се крие в друга земя, Кайл Блекторн от хлапе се превръща в суров войн. Двадесет години по-късно се връщате в своето царство, за да освободите хората си от демона Сарлак и да си върнете престола. Атмосферата е смазваща, тъжна и героична и това се дължи на прекрасната музика (за да пуснете BThorne със звук под Windows, трябва да използвате програмата DosBox).

    Най-важното, което мога да кажа за геймплея е, че можете да скачате и да се набирате по платформи. Усещането силно напомня за Prince of Persia (двумерния), но играта, от която Blackthrone е “взаимствала” най-много идеи, се нарича Flashback (някой ден ще ви разкажа и за нея).

    Статията е публикувана в списание PC Club, брой от май 2005

    ## Изисквания :
    IBM 386SX higher and 100% compatibles (DX recommended)
    DOS 3.3 or higher
    640K with 575K free base RAM
    VGA/MCGA graphics card (VGA 256 colors)
    Hard disk required with at least 8MB free
    Most major sound cards supported

    ## Инсталация :
    1. Разархивирате.
    2. Променяте конфигурационният файл (намерете го от старт менюто > all programs > dosbox > configuration > edit configuration) на DOSBox по следния начин:
    "core=auto" на "core=dynamic"
    и
    "sbtype=sb16" на "sbtype=sbpro2"
    3. Записвате/маунтвате с Daemon Tools/Alcohol.
    4. Инсталирате чрез DOSBox (добавен е в торента) чрез следния начин:
    mount d: *:\ -t cdrom (* - тук зависи каква буква е диска, който ползвате)
    mount c: c:\dosgames (ако нямате такава директория в C:, направете една)
    Пускате install.exe, който се намира в маунтнатото вече D. (вижте Допълнително за инсталацията)
    5. Играете чрез DOSBox с маунтнат диск.

    ## Допълнително :
    -Торентът съдържа наръчник, без когото няма да можете да инсталирате играта.
    -Наръчникът се намира в папка Manual и е .pdf файл.
    -След като пуснете играта, увеличете CPU Cycles на ~9000 (Тук вече зависи от честотата на процесорът ви. Моят е 2.7+ и играта върви иделано при 10000 cycles. CPU Cycles се увеличават с ctrl+f12 и се намалят с ctrl+f11).

    Благодарение на StickyFinga

    Riding Star 3. Звезда Конкура (2010)

    Обложка
    ## Коментар : Статус: 2010 год.
    Жанр: Sport / 3D / Virtual pets
    Подобни игри: Ride! Equestrian Simulation,101 Puppy Pets,Rider's World Competition,Let's Ride! Silver Buckle Stables,My Horse and Me 2,Barbie Horse Adventures: Mystery Ride,Racing Horse Tycoon,Barbie: horse adventures Riding gamp,Barbie: Mermaid Adventure,My Horse and Me,Ellen Whitaker's Horse Life
    Интерфейс: Руски (RUS)
    Multiplayer: Не
    Новия симулатор за върхова езда ще ви позволи да станете един от най-добрите жокеи на света. Если ты в восторге от длинногривых скакунов и жаждешь промчаться по ипподрому под ликующий рев трибун, то эта игра – для тебя! Тебе предстоит заняться тщательной выездкой лошадей, попробовать силы в скачках и потрясающем конкуре. Открой двери в зрелищный спорт, в котором слились воедино азарт и мастерство наездника. А заодно можно отправиться на конную прогулку и не спеша насладиться размеренной поступью лошадки.
    Особенности игры: - Самый продвинутый симулятор конного спорта. - Три режима соревнований – выездка, конкур и скачки. - Игра рекомендована Людгером Бербаумом – олимпийским чемпионом по конкуру.

    ## Изисквания : Windows® XP/Vista; Процесор Pentium® 4 / 1,5 GHz или аналог Athlon® XP; 256 МБ RAM (512 МБ for Windows® Vista); видео 64 МБ (GeForce 2 MX/MX400); DirectX® 9.0с.
    ## Допълнително : За инсталацията: Инсталирате в папка по избор.

    Dark Sun: Shattered Lands

    Обложка
    ## Коментар : Действието в играта се развива в измислената земя Атас, в град държава Драж - един злокобен, пустинен свят, управляван от могъщ заклинател. Наоколо има и няколко 'свободни' селца, които кралят иска да унищожи, след построяването на пирамида в Драж. Вие играете ролята на гладиатор, който се опитва да избяга и да се опълчи срещу армията на държавата.
    ## Изисквания :
    386/DX 33 MHz CPU
    2MB RAM
    17MB Hard disk space
    256 color VGA
    DOS 5.0

    ## Инсталация :
    1. Записвате/маунтвате с Daemon Tools/Alcohol.
    2. Инсталирате чрез DOSBox чрез следния начин:
    mount d: *:\ -t cdrom (* - тук зависи каква буква е диска, който ползвате)
    mount c: c:\dosgames (ако нямате такава директория в C:, направете една)
    Пускате install.exe, който се намира в маунтнатото вече D.
    3. Играете чрез DOSBox с маунтнат диск.